Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Podcasts

 

deBuren zet al sinds jaar en dag in op kwalitatief luistermateriaal. Hieronder vind je een overzicht van de soorten audio die we aanbieden en waar je kan luisteren.

In de kijker


Je vindt alles terug op ons SoundCloud-kanaal en een selectie uit ons aanbod stroomt door naar Stitcher, Spotify of iTunes. Zo zijn we ook te vinden in je favoriete podcast-app op je smartphone of pc. In ons online magazine vind je ook heel wat audiomateriaal terug, vaak in combinatie met tekst en wat meer duiding.

Podcastproducties

We maken en ondersteunen podcastproducties als (co-)producent.

Audioverhalen

Na Radioboeken, luisterverhalen van ongeveer 30 minuten die speciaal voor deBuren geschreven en ingelezen werden door bekende Vlaamse en Nederlandse auteurs, volgde het internationele residentieproject citybooks, waarbij schrijvers in diverse steden unieke luisterverhalen van 30 minuten schreven. Samen met In the Dark Belgium en Grenzeloos Geluid organiseerde deBuren ook enkele edities van Korte Golf, een audiowedstrijd voor het mooiste radioverhaal van 3 minuten.

 

Daarna startte deBuren met (literaire) projecten als Het Rode Oor en de Speech Battle. Verder bieden we ook (literair) werk aan van onze oud-schrijfresidenten en zelfs een audioboek voor kinderen, Meneer Ratti van Mensje van Keulen, voorgelezen door Bibi van deBuren (Barbara Rottiers).

Audioregistraties

Wou je echt graag naar dat debat, maar je hebt je trein gemist? Was die masterclass te snel uitverkocht? Je wou er bij zijn, maar je woont in Amsterdam en die lezing was in Oostende? Geen nood! deBuren neemt debatten, lezingen, belangrijke ontmoetingen en gesprekken op en van die audio worden podcasts gemaakt.


Ben je een maker of organisatie en wil je samenwerken met deBuren?