Een audio-ervaring

Winterslaapwandeling

door Raymond Muller en Marie Borremans

Zet de winter officieel in met een slaapwandeling die vertrekt vanuit je eigen bed. Koptelefoon op, playknop aan, en vertrek op tocht door de wondere wereld van een winterse nacht. Slaap je? Ben je wakker? Slaapwakker misschien? Eén ding is zeker: eindigen doe je opnieuw in je eigen winterslaaphol.

Raymond Muller en Marie Borremans maakten deze Winterslaapwandeling in het kader van 'De Verwonderkamer', een project waarbij literaire duo's de opdracht kregen het onvoorstelbare voorstelbaar te maken.

De Winterslaapwandeling is gemaakt door Marie Borremans en Raymond Muller voor De Verwonderkamer: literair project van Explore the North, City of Literature en deBuren.

1. Je doet de slaapwandeling in principe alleen.
2. Je hebt een telefoon met koptelefoon of oortjes nodig.
3. Voor je gaat luisteren ga je in bed liggen. Als je lekker ligt, kan je beginnen.
4. Je kunt ervoor kiezen om met Marie of met Raymond te lopen. Beide teksten/wandelingen zijn hetzelfde, alleen is de stem anders.
5. De wandeling komt het best tot zijn recht als het donker is en stil op straat. Dus hoe later op de avond hoe beter. En als je de mogelijkheid hebt om het in het holst van de nacht te doen, kan dat helemaal bijzonder zijn.

1. Schrijf de volgende tien cijfers op een briefje en stop het briefje in je jaszak voor je in bed gaat liggen en aan de wandeling gaat beginnen:  Ik slaapwandel in NEDERLAND: 0610425628, ik slaapwandel in BELGIE: 0496941717
2. Er zal tijdens de wandeling gevraagd worden een boodschap in te spreken.
3. Je wordt dan onderdeel van onze slaapwandelcommunity. We verzamelen (anoniem, dus zeg je naam niet. Of wel, dat mag je zelf weten) de voicemailberichten op de homepagina van deze website. Elke ster is een persoonlijk bericht van iemand die geslaapwandeld heeft.
4. Zo groeit onze community met bijzondere boodschappen van slaapwandelaars en vult onze hemel zich gaandeweg met sterren.
5. Spreek je liever niet in? Bel dan niet maar kom terug naar deze website en stuur via de knop 'reageer' een geschreven berichtje.

Volg deBuren op je favoriete podcast
app en mis nooit meer een aflevering!