Voetenbadsessie op vers vuur

Ontmoet schrijfresidenten met je voetjes in het water

Het festival vers vuur van VONK & Zonen steekt de magische site van de Blikfabriek in Hoboken in vuur en vlam. Voor deze tweede editie nodigt deBuren twee Nederlandse deelnemers van de kersverse lichting schrijfresidenten uit: Helen Weeres en Roan Kasanmonadi.

Helen Weeres en Roan Kasanmonadi dragen voor het eerst hun werk voor in Vlaanderen tijdens de voetenbadsessies: schrijvers dompelen je onder in een taalbad terwijl je voetjes ondergedompeld zijn in een warm waterbad. Bij deze intieme voorleessessie brengen Helen en Roan onder meer de tekst waarmee ze zich kandidaat stelden voor de schrijfresidentie bij het thema 'sneller, hoger, sterker - samen?'. 

Deze voetenbadsessie begint om 20:00. In het festivalprogramma kom je trouwens heel wat alumni-schrijfresidenten tegen zoals Daniëlle Zawadi, Astrid Haerens, Carmien Michels, Maud Vanhauwaert en Anke Verschueren. En mis zeker het optreden van literaire popsensatie KRT niet!

VVK: €20

Regulier: €23

2660/-26/VT: €15

Dit festival van VONK & Zonen is een festival in de breedste zin van het woord. vers vuur palmt de magische site van de Blikfabriek in voor een onbegrensde avond met taal die danst in muzikale acts en uit de mouw van een goochelaar tevoorschijn komt.
>> Bekijk het volledige programma, info & tickets