vers vuur

Ontmoet schrijfresidenten tijdens de kampvuursessies

Het nieuwe festival vers vuur van VONK & Zonen steekt de magische site van de Blikfabriek in Hoboken in vuur en vlam. Luid de feestdagen in met een literair programma dat vrolijk over de grenzen van genres stapt.

deBuren nodigt voor de intieme kampvuursessies drie Nederlandse schrijfresidenten van de afgelopen zomer uit: Oumaima Belkhdar, Gidi Pols en Esmé van den Boom. Verder staan nog oud-schrijfresidenten op het podium in Hoboken: Francesca Birlogeanu, Maud Vanhauwaert, Lies Van Gasse, Joost Oomen en Vieze Meisje.  
 
Dat is nog maar een greep uit het feestelijke programma met ook nog ROOSBEEF, Delphine Lecompte, Fleur De Roeck, ENFIN/SOIT, Concertband De Scheldezonen, Tülin Erkan, Brik Tu-Tok, Andy & the Androids, RE:ANKER, Martin Malibu, Sprookjes enzo/Pietro Chiarenza, Alara Adilow, Ruben Mardulier, Terre Mulier, Dries Notelteirs… 

Over vers vuur 

Op zaterdag 16 december 2023 steken we samen vers vuur aan. Dit gloednieuwe festival van VONK & Zonen palmt de magische site van de Blikfabriek in voor een onbegrensde avond in de breedste zin van het woord. 

Kom kijken naar taal die danst in muzikale acts en uit de mouw van een goochelaar verschijnt. Neem een warme drank in de hand, laat je toekomst voorspellen of leg je oor te luister bij een dichter. Een ongehoord festival om de feestdagen (spreek)woordelijk in te luiden. 
 
Meer info over het programma en de sprekers: https://www.vonkenzonen.be/productie/vers-vuur  

Een ticket voor het vers vuur-festival kost €15 in voorverkoop en €13 voor zij met een kortingstarief (-26, studenten, VT, inwoners 2660)  

Blikfabriek

Krugerstraat 232

2660 Hoboken

Organisatie: VONK & Zonen & Vlaams-Nederlands Huis deBuren