Tickets deBuren

Hieronder vind je een overzicht terug van de verschillende ticketprijzen die we in eigen huis hanteren

Ticketprijzen

Betaal wat je kan

Vanaf 2023 probeert deBuren activiteiten zo toegankelijk mogelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Voor de meeste activiteiten van deBuren koop je tickets aan een prijs die jij bepaalt.

Bij elke activiteit vind je enkele 'Betaal wat je kan' opties terug waaruit je zelf kan kiezen. We bieden suggesties aan voor een basisprijs en een reductieprijs. Maakt een lagere ticketprijs je bezoek gemakkelijker? Dan ben je vrij dat lager tarief te kiezen. Kan je je een hogere ticketprijs veroorloven? Dan zorg jij ervoor dat cultuur en debat toegankelijker worden voor mensen met een smallere beurs.

Opgelet! deBuren organiseert activiteiten in eigen huis (Leopoldstraat 6, Brussel), maar ook op locatie bij culturele partners in Brussel, Vlaanderen en Nederland. We organiseren bepaalde programma's alleen, maar een deel van onze programmatie wordt samen met partners uitgestippeld. Dit zorgt er echter voor dat we geen eenduidige prijzen kunnen aanbieden, vooral op locatie.

Algemene programmering

  • Betaal wat je kan (en voor een ander) €10

  • Betaal wat je kan | Suggestie basisprijs €7

  • Betaal wat je kan | Suggestie reductieprijs €3

  • Betaal wat je kan | Gratis

Gratis programmering

Sommige activiteiten bij deBuren zijn gratis. Deze activiteiten kan je in onze kalender terugvinden aan de hand van de gratisbutton.

Lunchprogrammering

  •  Basisprijs €10

  • Reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden) €8

deBuren Boekt Leesclubs

Voor onze leesclubs binnen deBuren Boekt is er een speciaal tarief. 25 euro als je het boek nog niet in huis hebt (dan sturen wij dat naar je op) en 5 euro als je wil deelnemen aan de leesclub, maar het boek al in huis hebt.

Ticket via partners

Alle activiteiten waar deBuren bij betrokken is, staan in ons kalender. Soms verloopt de ticketverkoop via partners. Daarom merk je soms verschillen in onze ticketprijzen.

Hoe kan je tickets kopen?

Via de website

deBuren werkt met een ticketsysteem (Ticketmatic). Via de ticketknop op de programmapagina's, word je naar een nieuwe pagina geleid. Daar kan je kiezen hoeveel tickets je wil kopen en aan welk tarief. Als je een voucher hebt van deBuren, kan je die hier ook invullen. Als je voor meerdere activiteiten tickets wil kopen, kan je terug naar het programmaoverzicht en andere tickets toevoegen aan je winkelmandje.

Online betalen kan via: 

Bancontact/Mr. Cash
KBC/CBC Betaalknop
SOFORT Banking
iDEAL

Tot twee weken voorafgaand aan een activiteit kan je ook via overschrijving betalen. Indien je voor deze optie kiest, ontvang je een mail met daarin een betaalverzoek. Opgelet, dit betaalverzoek heeft een vervaldatum. Indien je niet tijdig betaalt, worden de gereserveerde tickets opnieuw vrijgegeven.

Aan de deur

Aan de deur kan je elektronisch betalen. Op onze website in de kalender kan je vooraf checken of een activiteit ondertussen is uitverkocht. We raden toch aan om vooraf je tickets te kopen, want aan de deur (de dag zelf) kunnen we niet garanderen dat er nog een plekje vrij zal zijn. (indien nodig: ons ondernemingsnummer: 0866-011-149)

Hoe kom je binnen?

Voor activiteiten in eigen huis openen de deuren 30 minuten voor aanvang van het programma. De ingang bevindt zich in de Leopoldstraat 6, 1000 Brussel. Aan de deur wordt je ticket gescand, houd het dus bij de hand. We kunnen de code op je smartphone of tablet scannen, dus je ticket printen hoeft in principe niet.

Opgelet: deBuren organiseert ook programma's op andere locaties in Brussel, Vlaanderen en Nederland. Daar kunnen andere principes gelden. Check dus altijd goed de locatie en aanvangsuren van het programma op de specifieke programmapagina.

Meer praktische info?

Bij 'Over ons' meer info over deBuren, het team en andere praktische info.

Alles bekijken