Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Startshow Week van het Nederlands

Op 3 oktober lanceren we de Week van het Nederlands
V.l.n.r.: Annelies Moons, Jordi Lammers, Frederik Willem Daem, Ellen Deckwitz, Tsead Bruinja, Iris Penning, Radna Fabias, Wannes Cappelle, Younes van den Broeck, Catherine Newell, Carmien Michels, Seckou Ouologuem, Lisette Ma Neza, Willie Darktrousers, Li

Noteer alvast 3 oktober 2020 in je agenda, want de Week van het Nederlands pakt uit met een indrukwekkende lanceringsdag, en dit volledig COVID-proof! Een samenwerking met o.a. Passionate Bulkboek, Internationale Vereniging voor Neerlandistiek, Expertisecentrum Literair Vertalen, Curieus vzw, Radio 1, NPO1, Drongo Talenfestival en de Taalunie. 

Met een wervelende startshow tonen we de artistieke veelzijdigheid van de taal. Nederlandstalige muziek, hiphop, literatuur, poëzie en spoken word wisselen elkaar af, gevestigde namen en jong talent staan zij aan zij.

 

Ambassadeurs Wannes Cappelle en Radna Fabias staan alvast op de affiche, samen met o.a. de Antwerpse stadsdichter Seckou, Ellen Deckwitz, Willy Darktrousers & Spitler, Lisette Ma Neza, Carmien Michels, Frederik Willem Daem, Iris Penning, Jordi Lammers, Catherine Newell en de Nederlandse Dichter des Vaderlands Tsead Bruinja.

 

Het programma zal ook gratis te volgen zijn via de online platformen van de verschillende partners en de Facebookpagina van Week van het Nederlands.


De Week van het Nederlands is een productie van Vlaams-Nederlands Huis deBuren, in samenwerking met diverse partners en met steun van de Nederlandse Taalunie.

Week van het Nederlands
Literatuur & taal

Dit evenement vond plaats op zaterdag 3 oktober 2020

Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, Antwerpen

Vertel het verder:
Ik koop nu mijn ticket! zaterdag 3 oktober 2020 20:00 - 22:30