Aanmeldtekst Schrijfresidentie 2021: Spel, spelregels en …

Uw naam is Koper

door Anne Marijn Voorhorst

Datum 27 mei 2021

Achttien jonge schrijvers nemen in de zomer van 2021 deel aan de schrijfresidentie van deBuren in Parijs. De kandidaat-schrijfresidenten van 2021 kregen de opdracht om zich te verhouden tot het thema ‘Spel’. Dit resulteerde in vormexperimenten, speelse teksten en kritische stemmen over de spelregels van onze maatschappij. Anne Marijn Voorhorst doet ons even stilstaan bij de absurditeit van sommige verkoopsovereenkomsten.

Houd er rekening mee dat de Verkoper geen retourzendingen van ondergoed, zwemkleding, piercingsieraden, schoonheidsproducten of cosmetica accepteert om redenen van gezondheidsbescherming en hygiëne, tenzij anders overeengekomen met de Verkoper.  

Zodra wij uw retour ontvangen en verwerkt hebben wordt u terugbetaald.  

Houd er rekening mee dat leuzen niet ter harte genomen dienen te worden, maar slechts ter decoratie zijn aangebracht en de verkoop stimuleren.  

Wanneer u geen retourformulier hebt ontvangen, is het nog steeds eenvoudig een retour te doen.  

Wij raden u aan geen gesprek aan te knopen met Verkoper gezien deze een chatbot is.  

Het is tevens af te raden de tang langs de hals te halen, waar deze nog heet is. Halzen kunnen geen krullen vertonen, dus het lijden zou vergeefs zijn.  

Log in op Mijn Pagina’s en zoek uw bestelgeschiedenis.  

Al onze labels dragen op tot keep from fire, maar als u goed kijkt ziet u frictie ontstaan tussen huid en stof, met name langs de scheef-gestikte naden.  

Mogelijk bent ook u een chatbot. Bewijs dat u weet hoe overzeese zebrapaden, motors, en kruisingen eruitzien. Bewijs dat er paraplu’s en paardenstaarten bestaan.  

Uw naam, zoals ondertekend in de overeenkomst, is Koper.   

© Sanne De Wilde

Anne Marijn Voorhorst (1992) is schrijver van poëzie, proza, en kunstkritiek. Daarnaast tekent en dj’t ze, en werkt ze voor een kunstinstelling in Den Haag. Haar werk verscheen o.a. in de nY, de Internet Gids, Metropolis M, en Tubelight. Ze volgde de opleiding Beeld en Taal aan de Gerrit Rietveld Academie en de MA English Literature in a Visual Culture aan de Vrije Universiteit. 

Alles bekijken

Meer over de Schrijfresidentie?

Ontdek wie mee ging naar Parijs, lees al hun bijdragen en kom te weten hoe het er achter de schermen aan toe gaat via de reportages.

Alles bekijken