2084 – De toekomst is hoopvol

Over hoopvolle toekomstverhalen

door Arnon Grunberg & Annelies Verbeke

Datum 15 november 2021
Door
Arnon Grunberg
Annelies Verbeke

Yelena Schmitz maakte deze podcast en interviewde Arnon Grunberg en Annelies Verbeke over de hoopvolle toekomstverhalen die ze schreven voor het project ‘2084 – De toekomst is hoopvol’. De volledige teksten en die van 8 andere Vlaamse en Nederlandse auteurs zijn te vinden in het boek ‘Over over morgen’.

Deze podcast is een productie van deBuren en Socius, Steunpunt voor Sociaal-cultureel werk in Vlaanderen en Brussel. Yelena Schmitz maakte deze podcast en interviewde Arnon Grunberg en Annelies Verbeke over de hoopvolle toekomstverhalen die ze schreven voor het project 2084 – De toekomst is hoopvol. De volledige teksten en die van acht andere Vlaamse en Nederlandse auteurs zijn te vinden in het boek Over over morgen.

2084 - De toekomst is hoopvol is een project van Greentrack Gent in samenwerking met Bibliotheek De Krook, Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letteren, Pulse Transitienetwerk Cultuur, Jeugd, Media, Uitgeverij Vrijdag en de vakgroep Letterkunde en het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Gent.