Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Het nieuwe programma van deBuren en een fijn geschenk

In de nieuwe programmabrochure van deBuren is dit keer een uniek cadeau vervat: een bon om – geheel gratis en zonder verplichtingen – vier weken lang De Groene Amsterdammer bij u thuis te ontvangen. Opgelet, ondanks de vermelding "postzegel niet nodig" is frankeren vanuit België wél noodzakelijk. Of beter nog: vraag uw proefnummers nu meteen aan via www.groene.nl/4weken. Als u de programmabrochure van deBuren niet meer met de post wenst te ontvangen, gelieve dan te mailen naar miet[at]deburen.eu. deBuren is ook actief op Facebook en Twitter. Breng ons daar zeker een bezoekje.
Door deBuren op 26 mrt 2013
Tekst
Cultuurbeleid

Wie de nieuwe programmabrochure nog niet opgepikt heeft of thuis ontvangen, kan ons najaarsaanbod alvast in pdf bekijken. In het boekje is een uniek cadeau vervat: een bon om, geheel gratis en zonder verplichtingen, vier weken lang De Groene Amsterdammer bij u thuis te ontvangen. Opgelet, ondanks de vermelding "postzegel niet nodig" is frankeren vanuit België wél noodzakelijk. Of beter nog: vraag uw proefnummers meteen aan via www.groene.nl/4weken.

Als u de programmabrochure van deBuren niet meer met de post wenst te ontvangen, gelieve dan te mailen naar miet[at]deburen.eu.

deBuren is ook actief op Facebook en Twitter. Breng ons ook daar zeker een bezoekje.

Vertel het verder: