Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Videoportret van Noraly Beyer en Walter Zinzen

Op de eerste zomerdag van dit jaar presenteerde deBuren de eerste aflevering in de reeks ‘Krasse Knarren: Oud Nieuws?'.
Door deBuren op 28 jun 2011
Video
Politiek & samenleving
Krasse Knarren: Oud Nieuws - Noraly Beyer en Walter Zinzen

Op de eerste zomerdag van dit jaar presenteerde deBuren de eerste aflevering in de reeks ‘Krasse Knarren: Oud Nieuws?' in de Beursschouwburg in Brussel. In deze aflevering gingen Noraly Beyer (oud-nieuwslezer NOS) en Walter Zinzen (voormalig presentator en verslaggever VRT) in gesprek met Annelies Beck. Zij vertelden aan de hand van fragmenten over hun ervaringen en gaven ook hun visie op de berichtgeving van vandaag de dag.

 

Een aantal jaren geleden begon deBuren met een reeks ontmoetingen onder de noemer ‘Krasse Knarren', een titel die is ontleend aan de bekendste oudere jongeren in Nederland: Kees van Kooten en Wim de Bie. Ontmoetingen met oud-politici als Willy Claes & Jan Pronk en sportlegendes als Jan Janssen & Herman Vanspringel bleken een groot succes.

 

 

Dit jaar werd besloten om de reeks nieuw leven in te blazen, dit keer met bijzondere gasten die hun sporen hebben verdiend in de journalistiek. In ‘Krasse Knarren:Oud Nieuws' blikken oud-nieuwslezers en nieuwsmakers vanuit de wijsheid van hun lange loopbaan terug en vooruit. In navolging op de zomeravond met Noraly Beyer en Walter Zinzen, geven wij op 8 november het woord en beeld aan Aad van den Heuvel en Paul Muys.

Vertel het verder: