Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Zot van Elsschot: de veiling! Komt u ook?

Woon op 28 oktober de laatste aflevering in de reeks Zot van Elsschot van KLARA live bij in veilinghuis Bernaerts. Een literaire avond met tal van optredens, interviews, voordrachten en de veiling van Elsschots bed.
Door deBuren op 12 okt 2010
Nieuws
Literatuur & taal

Het echtelijk bed vind ik de meest geschikte plaats voor het bespreken van ernstige aangelegenheden. Daar ben je tenminste alleen met je vrouw…’ Willem Elsschot in Kaas

Woon op 28 oktober de laatste aflevering in de reeks Zot van Elsschot live bij in veilinghuis Bernaerts. Een literaire avond met tal van optredens, interviews, voordrachten en de veiling van Elsschots bed.

Nog tot zondag 31 oktober kunt u op Klara luisteren naar Zot van Elsschot, een prestigieuze radioserie waarin de gekte die een schrijver teweeg kan brengen wordt gecultiveerd.  Maar het kan nog gekker. Klara vond na een uitvoerige speurtocht het bed van Willem Elsschot.  En dat wordt geveild voor Bednet op een avond die geheel in de geest en de traditie van Willem Elsschot/Alfons de Ridder staat. 

Met o.m. Michiel Hendryckx, Pascale Platel, Guido Lauwaert, Johan Petit, Willem Dolphyn, Eric Rinckhout, Bart Van Loo, Jean Paul Van Bendegem.
Muzikaal ondersteund door het befaamde Kirke Strijkkwartet.


Presentatie: Pat Donnez, Veilingmeester: Mon Bernaerts
Locatie: Veilinghuis Bernaerts Verlatstraat 16-22,  2000 Antwerpen
Beginuur: 20u15
Meer info

Vertel het verder: