Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bernard Dewulf - 'Kleine dagen'

deBuren feliciteert Bernard Dewulf die met zijn novelle 'Kleine dagen' de Libris Literatuur Prijs heeft gewonnen. Dewulf maakte voor deBuren een Radioboek, een citybook en las voor uit 'Kleine dagen'. Herbeleef alles hier!
Door deBuren op 15 jul 2010
Nieuws
Literatuur & taal
citybooks

deBuren feliciteert Bernard Dewulf die met zijn novelle "Kleine dagen" de Libris Literatuur Prijs heeft gewonnen.  Bekijk hier de uitzending waarin het nieuws wordt bekend gemaakt.

Eind 2009 las Bernard Dewulf voor deBuren in HETPALEIS voor uit zijn nieuw boek "Kleine Dagen". Daarin kijkt hij naar zijn dagelijkse omgeving, een kleine wereld waarin soms grootse dingen gebeuren, ook al gebeurt er schijnbaar niets. U kunt hier de podcast herbeluisteren en tekstfragmenten lezen.

Bernard Dewulf schreef ook een van de 100 Radioboeken die deBuren opnam tussen 2006 en 2009. Beluister hier het verhaal De rug voorgelezen door de auteur zelf.

Dichter en essayist Bernard Dewulf is ook een van de schrijvers die op uitnodiging van deBuren binnen het nieuwe residentieproject citybooks in Oostende verbleef. Tijdens zijn verblijf ging hij in Vrijstaat O. in gesprek met Anna Luyten (Knack). Hij droeg voor uit eigen werk en gaf een impressie van zijn verblijf aldaar. Herbeleef deze mooie avond.

Vertel het verder: