Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Arnon Grunberg & Annelies Verbeke | Over hoopvolle toekomstverhalen

Yelena Schmitz maakte deze podcast en interviewde Arnon Grunberg en Annelies Verbeke over de hoopvolle toekomstverhalen die ze schreven voor het project ‘2084 – De toekomst is hoopvol’. De volledige teksten en die van 8 andere Vlaamse en Nederlandse auteurs zijn te vinden in het boek ‘Over over morgen’.
Door deBuren op 15 nov 2021
Podcast
Tekst
Politiek & samenleving
Literatuur & taal
2084 - De toekomst is hoopvol

Deze podcast is een productie van deBuren en Socius, Steunpunt voor Sociaal-cultureel werk in Vlaanderen en Brussel. Yelena Schmitz maakte deze podcast en interviewde Arnon Grunberg en Annelies Verbeke over de hoopvolle toekomstverhalen die ze schreven voor het project 2084 – De toekomst is hoopvol. De volledige teksten en die van acht andere Vlaamse en Nederlandse auteurs zijn te vinden in het boek Over over morgen.

 

 

2084 - De toekomst is hoopvol is een project van Greentrack Gent in samenwerking met Bibliotheek De Krook, Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letteren, Pulse Transitienetwerk Cultuur, Jeugd, Media, Uitgeverij Vrijdag en de vakgroep Letterkunde en het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Gent.

Vertel het verder: