Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Grensverleggers | Doe nu je projectaanvraag voor najaar 2021 en 2022

Het fonds Grensverleggers ondersteunt initiatieven die de culturele en artistieke samenwerking versterken tussen Vlaanderen en Zuid-Nederland. Ook in 2022 gaan we daar onverminderd mee door. Doe nu je projectaanvraag voor dit najaar en volgend jaar.
op 4 okt 2021
Oproep
Nieuws
Cultuurbeleid
Grensverleggers

Doe nu je projectaanvraag voor najaar 2021 en 2022
 

Wat? Het fonds Grensverleggers ondersteunt initiatieven die de culturele en artistieke samenwerking versterken tussen Vlaanderen en Zuid-Nederland. 
Hoe? Met financiële ondersteuning van Vlaanderen en de Nederlandse provincies Noord-Brabant, Limburg en Zeeland dragen we bij aan projecten die leiden tot duurzame verbanden tussen cultuurmakers uit Vlaanderen en één of meerdere van de betrokken Nederlandse grensprovincies.
Voor wie? Voor organisaties of personen met rechtspersoonlijkheid gevestigd in Vlaanderen, Brussel, of een van de grensprovincies met een artistieke partner aan de andere kant van de grens. 

Periode? Alle grensverleggersprojecten kunnen beginnen vanaf 2021 en grijpen plaats (presenteren zich aan het publiek) in de periode 2021 of 2022.

Doe je projectaanvraag voor 2021 en 2022

We kijken uit naar projecten in 2022, maar ook voor de komende maanden kun je nog een aanvraag indienen. 

Meer info en voorwaarden
Vertel het verder: