Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren sluit de deuren tot en met 31 mei 2020

deBuren is een huis dat drijft op openheid en verbeelding, maar we zien ons nu genoodzaakt de harde realiteit te omarmen en voor langere tijd de deuren te sluiten.
Door deBuren op 12 mrt 2020
Nieuws

Beste bezoeker van deBuren,

 

deBuren is een huis dat drijft op openheid en verbeelding, maar we zien ons nu genoodzaakt de harde realiteit te omarmen en voor langere tijd de deuren te sluiten. We annuleren al onze publieksactiviteiten tot en met eind mei 2020.

 

Dit betekent dat we ervoor kiezen om geen publiek fysiek samen te brengen, het betekent niet dat we onze werking stopzetten. Voor verschillende programma’s zijn we momenteel alternatieven aan het uitwerken, gaande van het simpelweg verplaatsen van programma’s naar het najaar tot videostreaming en de gloednieuwe blijf-in-uw-kotcast.

 

Iedereen die een kaartje kocht, mag binnenkort een mailtje verwachten met meer info over het toekomstige verloop van de activiteit en de mogelijkheid om het geld terug gestort te krijgen. We hechten er wel aan om de gasten die we hadden uitgenodigd, alsnog passend te vergoeden voor hun voorbereidingen – expliciet in aansluiting op het lovenswaardige Nederlandse initiatief #laatjenietnaaien.

 

We zien je graag later terug bij deBuren. Wij kijken er al heel, heel, erg naar uit.

 

Alle goeds,

Het team van deBuren

Vertel het verder: