Out of office: de winnende berichten

Datum 31 augustus 2018

De hele zomer lang gingen deBuren en Radio 1 op zoek naar het mooiste, grappigste en meest inspirerende afwezigheidsbericht. Nu de vakantie voorbij is, blikken we terug op het beste van de inzendingen. Kwamen als winnaars uit de bus: Ief Stuyvaert en Ceren Uzuner.

Op de laatste dag van de vakantie feliciteerde Wim Vanseveren, directeur van deBuren, tijdens La La Liebens op Radio 1 de winnaars persoonlijk. Uit de honderden inzendingen koos de jury een Nederlandse winnaar: Ceren Uzuner, en een Vlaamse: Ief Stuyvaert.  Ze krijgen respectievelijk een culturele reis naar Brussel en Leeuwarden cadeau. 

De winnende afwezigheidsteksten 

DeBuren en Radio 1 gingen deze zomer op zoek naar de aantrekkelijkste afwezigheidstekst.  De ‘out of office’ is de tekst die aangeeft van wanneer tot wanneer je afwezig bent en, vooral, welke collega men mag lastig vallen terwijl jij onder een parasol ligt te genieten van een cocktail. Meer wel dan niet getuigen de automatische antwoorden die dan worden ingesteld van een compleet gebrek aan inspiratie. Met een feestelijke live-uitzending bij deBuren werd met Ayco Duyster eind juni de aftrap gegeven. 

 

Ook Wim Helsen, Joke Van Leeuwen, Spinvis en Yousra Benfquih schreven een out of office. Bekijk hier hoe zij hun afwezigheid aankondingen.