Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bedankt (voor twee personen)

Sarah Arnolds schreef een tweestemmig dankwoord. Beluister de performance die zij samen met Titia Hoogendoorn opvoerde tijdens Mais oui, Paris!.
Door Sarah Arnolds op 21 nov 2017
Podcast
Tekst
Literatuur & taal
Schrijfresidentie Parijs
© Marianne Hommersom

Achttien jonge schrijvers namen deze zomer deel aan de schrijfresidentie van deBuren in Parijs. Tijdens deze zesde editie vroegen we aan negen deelnemers een artistieke reactie te schrijven over het thema ‘tijd’. De andere helft schreef over ‘geluk’. In de aanloop naar de ‘De maakbare tijd’ in Tongeren publiceren we deze teksten in ons magazine.

 

Sarah Arnolds schreef een tweestemmig dankwoord. Beluister de performance die zij samen met Titia Hoogendoorn opvoerde bij deBuren.

Bedankt (voor twee personen)

 

 

 

 

Deze performance vond plaats tijdens Mais oui, Paris! op 14 oktober 2017 bij deBuren. Sarah en Titia werden bij de voorbereiding voor de performance gecoacht door Gover Meit.

Sarah Arnolds

Sarah Arnolds (1992) studeerde in 2014 af aan de Gerrit Rietveld Academie. Ze nam deel aan het Slow Writing Lab van het Nederlands Letterenfonds in 2015-2016. Ze schrijft filmscenario's, publiceerde verhalen en poëzie in onder meer. De Gids en Revisor en is webredacteur bij De Gids. Ze schreef scenario's voor de korte films Je vriendin koopt een vis op de markt (NTR Kort!, 2015), De Hel (2015) en de One Night Stand Planet Beauty (2016).

Lees meer over de schrijfresidentie van deBuren

Op zaterdag 16 december staat Sarah samen met de andere Parijsgangers op het podium tijdens Mais oui, Paris! in de Brakke Grond

Vertel het verder: