Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Love Songs draait op volle toeren

Het enthousiasme waarmee artiesten Love Songs componeren en insturen is hartverwarmend. Muzikanten, schrijvers en andere creatievelingen zoals Jan Fabre, Saskia de Coster en Mauro Pawlowski namen al een love song op. De grote Love Songs tentoonstelling in het M HKA is verschoven naar 2015. Wilt u ook graag een love song bijdragen? Mail naar lovesong@champdaction.be.
Door deBuren op 11 dec 2014
Oproep
Literatuur & taal

Project Love Song draait op volle toeren, het netwerk breidt uit, het aantal liefdesliederen groeit. Muzikanten, schrijvers en andere creatievelingen, zoals Jan Fabre, Saskia de Coster en Mauro Pawlowski, namen al een love song op. Het enthousiasme waarmee love songs gecomponeerd worden en buttons worden uitgedeeld is hartverwarmend.

Toch hebben de vier deelnemende organisaties, ChampdAction, M HKA, deBuren en Objectif Exhibitions, besloten om de geplande tentoonstelling van 7 december 2014 in het M HKA uit te stellen naar een latere datum. Dit geeft meer artiesten de kans om naar hartenlust een love song op te nemen én ons de tijd om dit grootse project op de juiste manier een plek te kunnen geven.

Dat zal in 2015 zijn, zo veel is zeker.

We danken u voor uw begrip en houden u op de hoogte over het opzet, de datum/data en locatie(s)!

Voor meer informatie kunt u steeds terecht op www.champdaction.be.
Wilt u ook graag een love song bijdragen? Mail naar lovesong@champdaction.be.

 

Vertel het verder: