Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Mind the Book: een internationale 'meeting of minds' tussen schrijvers en lezers

De 4de editie van Mind the Book loopt van 20 t/m 23 februari 2014 in Vooruit, Gent. Mind the Book is een literair event dat via auteursontmoetingen, lezingen en debatten focust op uiteenlopende actualiteitsthema's, van duurzaamheid over Europese geschiedenis tot de financiƫle crisis en onderwijs. Signeersessies en boekenstands kruiden het festival. deBuren mag 30 tickets weggegeven.
Door deBuren op 7 feb 2014
Nieuws
Literatuur & taalDe 4de editie van Mind the Book loopt van 20 t/m 23 februari 2014 in Vooruit, Gent. Mind the Book is een literair event dat via auteursontmoetingen, lezingen en debatten focust op uiteenlopende actualiteitsthema's, van duurzaamheid over Europese geschiedenis tot de financiële crisis en onderwijs. Signeersessies en boekenstands kruiden het festival.

Op 20 februari komt de jonge filosofe Noreena Hertz haar boek Deze beslissing verandert je leven voorstellen. Op 22 februari staat de avond in het teken van Freedom of Speech met Luke Harding (The Snowden Files) en de Russische journaliste-activiste Masha Gessen (Het woord als wapen).

Op 22 en 23 februari heeft Mind the Book een boeiend dagprogramma!

Het volledige programma vindt u op www.mindthebook.be. Volgen kan ook via @mindthebook_be of facebook.com/mindthebook.be.

 

!!! WIN !!!

deBuren geeft 30 tickets weg:

  • vijf duotickets voor de lezing/gesprek van Noreena Hertz op donderdag 20.02
  • vijf dagtickets voor twee personen voor zaterdag
  • vijf dagtickets voor twee personen voor zondag

Mail voor 12 februari naar info@deburen.eu met 'Mind the Book/donderdag' of 'Mind the Book/zaterdag' of 'Mind the Book/zondag' in de onderwerpsregel. De winnaars krijgen op 12.02 bericht van deBuren en kunnen hun tickets afhalen aan de ticketbalie van Vooruit.

 

Vertel het verder: