Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Etcetera bestaat dertig jaar

WIN EEN NUMMER + ABONNEMENT | 'Etcetera', tijdschrift voor podiumkunsten, geeft een speciale editie uit waarin ze dertig jaar theater, dans etc. in beeld brengen aan de hand van '200 en enige gebeurtenissen en citaten'. I.s.m. deBuren kwam een 'Etcetera special' tot stand met daarin een uitgebreid interview met Ivo van Hove. Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een nummer (special) + een abonnement (1 jaar, 4 nummers).
Door deBuren op 12 sep 2013
Nieuws
Literatuur & taal

Etcetera, tijdschrift voor podiumkunsten, geeft een speciale editie uit waarin ze dertig jaar theater, dans etc. in beeld brengen aan de hand van ‘200 en enige gebeurtenissen en citaten'. En ze brengen een uitgebreid interview met Ivo van Hove. Voor Ivo van Hove is theater de kunstvorm van de 21ste eeuw. Waarom? Dat leest u in de Etcetera special.

De special kwam tot stand met de steun van het Vlaams-Nederlands huis deBuren en wordt in de komende weken gratis verspreid in Vlaanderen en Nederland. deBuren geeft 5 nummers (special) + 5 abonnementen (1 jaar, 4 nummers) weg.

Prijsvraag: welke voorstelling sierde de cover van het allereerste nummer van Etcetera in 1983? Stuur uw antwoord tot en met 16/09 naar info@deburen.eu.

Vertel het verder: