Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

We streamen live. Wat is uw goede raad?

Tijdens het volgeboekte openingsfeest op woensdag 4 september voeren we een experiment uit: vanaf 16:30 tot 23:00 streamen we het evenement live via de website en facebook. Volg de toespraken van de ministers Timmermans en Schauvliege, de aankomst en de optredens van de artiesten, kijk wie er rondstruint op de receptie of in andere verborgen hoekjes. Kijk af en toe eens mee, becommentarieer naar hartenlust (#goederaad), geef ons dus vooral uw goede raad over dit experiment en hopelijk kunnen we dit in het vervolg vaker doen. Bovendien kunt u één van de 10 boekjes 'Goede Raad' winnen!
Door deBuren op 10 dec 2013
Nieuws
Cultuurbeleid

Vanaf woensdag 4 september zet deBuren de deuren van het huis wagenwijd open. Niet alleen in het mooie pand aan het Muntplein, maar ook online. Tijdens het volgeboekte openingsfeest voeren we een experiment uit: vanaf de namiddag tot 23:00 streamen we het evenement live via de website en facebook. Volg de toespraken van de ministers Timmermans en Schauvliege, de aankomst en de optredens van de artiesten, kijk wie er rondstruint op de receptie of in andere verborgen hoekjes. Voor de duidelijkheid: dit is een eerste poging om een evenement van deBuren direct vanuit het Huis te streamen; we werken met onbemande webcams. Kijk af en toe eens mee, becommentarieer naar hartenlust (#goederaad), en geef ons dus vooral uw goede raad over dit experiment en hopelijk kunnen we dit in het vervolg vaker doen.


!! WIN !!

U kunt één van de 10 gelegenheidspublicaties vol goede raad van jong geweld winnen. Opdracht: Geef deBuren één goede raad via de reageerknop hieronder (maximaal 400 woorden). Om een boekje te kunnen winnen, dient u uw goede raad te posten voor 22.09.

Vertel het verder: