Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

citybookstentoonstelling in De Brakke Grond: laatste week!

Nog tot en met 2 juni loopt de citybookstentoonstelling in De Brakke Grond, Amsterdam. Vijftien stadsportretten zijn te bewonderen; ook kunnen er verhalen worden geluisterd aan de prachtige luistertafel, er zijn City One Minutes te zien en natuurlijk heel veel foto's. In het kader van de tentoonstelling werd er een live-blogavond georganiseerd: herbeleef deze avond i.s.m. The Pop-Up City hier...
Door deBuren op 28 mei 2013
Nieuws
Literatuur & taal
citybooks

Nog tot en met 2 juni loopt de citybookstentoonstelling in De Brakke Grond, Amsterdam. Vijftien stadsportretten zijn te bewonderen; ook kunnen er verhalen worden geluisterd aan de prachtige luistertafel, er zijn City One Minutes te zien en natuurlijk heel veel foto's.

Naar aanleiding van de tentoonstelling werd op 21 mei een live blogavond georganiseerd door citybooks, de Brakke Grond en The Pop-Up City. Een live blog? Jazeker: de toonaangevende blog popupcity.net ging het podium op. Er was muziek, er waren Amsterdamse bloggers die op de bank hun verhaal kwamen vertellen, een kok bereidde live hapjes met stadse kruiden... Speciaal voor de gelegenheid kwam Saskia de Coster voorlezen uit haar citybook over Skopje, Honderdveertig kilo liefde, onder begeleiding van een heuse Google-maps-tour. Fotograaf Andrea Galiazzo schoof aan om te vertellen over het stadsportret dat hij van Venetië maakte.

Een wervelwind aan korte, inspirerende presentaties, allemaal in goede banen geleid door de mannen achter The Pop-Up City: Jeroen Beekmans en Joop de Boer.

Bekijk de foto's hier:

Vertel het verder: