Het perfecte zomerboek!

Datum 30 mei 2012

Met de zomer in aantocht is iedereen op zoek naar het perfecte zomerboek. Niet te moeilijk, niet te zwaar en vooral: fijn voor op reis. Kortom: citybooks! Korte stadsverhalen van grote schrijvers en aanstormend literair talent. Om te lezen op je e-reader of lekker lui te luisteren op je mp3-speler. Ga naar de vernieuwde website, bezoek de fototentoonstelling in Brussel en win een citytrip!

Met de zomer in aantocht is iedereen op zoek naar het perfecte zomerboek. Niet te moeilijk, niet te zwaar en vooral: fijn voor op reis. Kortom: citybooks! Korte stadsverhalen van grote schrijvers en aanstormend literair talent. Om te lezen op je e-reader of lekker lui te luisteren op je mp3-speler. Ga naar de vernieuwde website, bezoek de fototentoonstelling in Brussel en win een citytrip! Vorige week stuurde deBuren je een extra nieuwsbrief over de citybooks: het literaire residentieproject dat je meeneemt op een reis door Europa. Heb je dit nieuws gemist? Niet getreurd: alles is na te lezen op www.city-books.eu. Wil je voortaan elke maand de citybooksnieuwsbrief ontvangen? Schrijf je in via een e-mail naar marianne@deburen.eu met als onderwerp 'nieuwsbrief citybooks'.

Lees meer:

Het perfecte zomerboekDe citybookswebsite in een nieuw jasje!Eerste grote groepstentoonstelling citybooksfotografen in De Markten (Brussel)Drie nieuwe steden: Cees Nooteboom schrijft citybook over Venetië + Walter van den Broeck en Peter Terrin over Turnhout en Johan de Boose over YerevanWin een citytrip naar een citybooksstadWaar kwam je de citybooks al tegen? En … waar kom je ze binnenkort tegen?

Internationale citybooksevenementen en schrijvers in de schijnwerpers