Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Speech Battle

Samen met diverse partners organiseert deBuren Speech Battles, schrijfwedstrijden met live finales, in het teken van de kunst van de toespraak.

Wat is de essentie van de ideale speech? Welke valkuilen moet je als speechschrijver of spreker zeker zien te vermijden? Wat is de juiste balans tussen emotie en ratio? Hoe zorg je ervoor dat een speech klinkt alsof degene die hem uitspreekt het zelf geschreven heeft? We delen de 'do's en don'ts' van het speechschrijven en tijdens een live finale beslist het publiek: wie schreef de beste speech? Meedoen aan een Speech Battle staat trouwens open voor iedereen!

 

 

Finale Speech Battle 2021 | Schrijf een speech voor Kamala Harris!

 

Samen met De Balie organiseert deBuren een achtste editie van de Speech Battle. Wie schreef de beste speech voor Kamala Harris naar aanleiding van Internationale Vrouwendag? Volg de livestream van de finale en stem voor je favoriete finalist!

Speech Battle: een overzicht

In ons online Magazine kun je de speeches van voorgaande winnaars en finalisten lezen en beluisteren, kun je de opdrachten herbekijken uit vorige edities, en delen we tips & tricks voor het schrijven van de perfecte speech!

TEKSTEN - PODCASTS - NIEUWS
Vertel het verder: