Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Yes, please! LIVE

© Diederick Bulstra

Vanaf de zomer van 2019 presenteert Stichting Nieuwe Helden in samenwerking met deBuren Yes, please! LIVE, een liveshow in het teken van erotische fantasieën.

Afgelopen jaar toerden Stichting Nieuwe Helden met hun Bolleke langs festivals en cultuurhuizen in de Lage Landen. In deze tot geluidsstudio omgebouwde caravan nodigden ze mensen uit voor een intiem gesprek over erotiek. Op deze manier werden honderden erotische fantasieën verzameld.

 

In de liveshow worden de meest prikkelende fantasieën samen met de beste erotische kortverhalen van Het Rode Oor en de meest interessante onderzoeksresultaten gepresenteerd tijdens een zinnenprikkelende liveshow met een wervelende presentator en muziek. Bij elke liveshow is er een speciale mystery guest die vertelt over zijn of haar erotische fantasieën.

 

De volledige agenda van Yes, please! LIVE vind je hier.


Een productie van Stichting Nieuwe Helden, in samenwerking met deBuren, Marres Maastricht, De Vooruit, Amerpodia en De Verkadefabriek.

 

Concept en regie: Lucas De Man

Hosts liveshow: Lucas De Man, Rashif El Kaoui, Tijs Huys, Oscar Kocken, Isil Vos, Elsa May Averill, Charlot van der Meer

Audio: Marc Alberto

Vormgeving: Pascal Leboucq, Naomi Janssen

Projectleiding: Kim Eldering

Creatief producent: Charlot van der Meer

Technische productie: Emiel Rietvelt, Lucas Kramer

Het erotische onderzoeksproject Yes, please! omvat de jaarlijkse schrijfwedstrijd Het Rode Oor, podcasts, publicaties, liveshows en als slotstuk een erotische geluidsinstallatie waar alle elementen samenkomen.

Yes, please! is een initiatief van Stichting Nieuwe Helden i.s.m. deBuren, De Nieuwe Liefde, Compagnietheater, Marres Maastricht en HKU.
Vertel het verder: