Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Een ode aan erotische fantasieën. Een project in woord en beeld, van podcast tot performance.

 

 

Samen met Lucas De Man en zijn Stichting Nieuwe Helden gaat deBuren met tal van partners in Nederland en Vlaanderen in 2018, 2019 en 2020 op zoek naar erotische fantasieën. Het erotische project Yes, please! omvat de jaarlijkse literaire erotische schrijfwedstrijd Het Rode Oor, podcasts, publicaties, liveshows en als slotstuk een erotische tentoonstelling waar alle elementen samenkomen.


Yes, please!, een initiatief van Stichting Nieuwe Helden in co-productie met deBuren en in samenwerking met De Nieuwe Liefde, Compagnietheater, Marres Maastricht en HKU. De jaarlijkse schrijfwedstrijd Het Rode Oor is onderdeel van Yes, please! en is een initiateif en organisatie van deBuren in samenwerking met Stichting Nieuwe Helden, De Nieuwe Liefde en VPRO Mondo.

Ontdek alle aspecten van het project Yes, Please!

Yes, Please!

Tijd voor de volgende halte in het erotische traject dat Lucas De Man met Stichting Nieuwe Helden en deBuren uitstippelt. Op festivals en eroticabeurzen gaat hij met ‘Het Bolleke´ op zoek naar de erotische fantasieën van Nederlanders en Vlamingen.
 

Bekijk alle events binnen dit project