Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Nieuw Geluid live

Maak tijdens het talentenfestival Te Woord! kennis met de 12 spraakmakende stemmen van Nieuw Geluid 2022

Maak kennis met de 12 deelnemers van de eerste editie van Nieuw Geluid, een talentontwikkelingstraject voor nieuwe spraakmakende stemmen. Tijdens deze avond stellen ze zichzelf en hun thema’s voor en gaan ze met elkaar en het publiek in gesprek. 

Twaalf namen om te onthouden: Daaf Borren, Martha Claeys, Kelia Kaniki Masengo, Anouk Torbeyns, Senne Misplon, Mariska van Dam, Nina Poels, Tuly Salumu, Britt Buseyne, Sharvin Ramjan, Louise Souvagie en Naomi Izabela Kimuena. Zij namen deel aan de eerste editie van Nieuw Geluid, een talentontwikkelingstraject voor spraakmakende stemmen die hun plaats zoeken in het publieke debat. Na twee intensieve weken met masterclasses publiek spreken, debatteren en redactiebezoeken in Amsterdam en Brussel, zijn zij klaar om tijdens Nieuw Geluid Live hun nieuwe vaardigheden op het podium te tonen en met elkaar in gesprek te gaan. Selm Merel Wenselaers gidst je door de avond en de gesprekken.

 

 

Nieuw Geluid live vindt plaats tijdens Te Woord!, een talentenfestival op 21 en 22 oktober bij deBuren. Op vrijdagavond ontdek je nieuwe stemmen die hun weg zoeken naar het publieke debat en op zaterdag 22 oktober een verse lichting literaire maker tijdens Alle 18 goed!  Je maakt kennis met hun werk op het podium en de makers achter het werk. 


Toegang is gratis. 

Nieuw Geluid

Met Nieuw Geluid wil deBuren investeren in de ondersteuning van toonaangevende stemmen in Vlaanderen en Nederland: beginnende schrijvers, sprekers en denkers met inzichten die nodig zijn om de wereld van morgen te begrijpen. Nieuw Geluid helpt hen hun spreek- en schrijfvaardigheden aanscherpen, zodat ze met meer zelfvertrouwen in het debat staan. Bovendien opent Nieuw Geluid de deuren naar andere publicatiekanalen en podia, waarnaar de toegang moeilijk blijft voor wie nieuw is in de sector. Zo wilt deBuren een injectie geven aan ontluikend talent en het publieke debat opentrekken. Want er is hoge nood aan nieuwe stemmen en gezichten in onze media. 

Nieuw Geluid
Te Woord!
Politiek & samenleving
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op vrijdag 21 oktober 2022

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
Uitverkocht! vrijdag 21 oktober 2022 19:30 - 22:00