Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd | Klimaatverandering

Vier complexe topics, vier experts, vier kleine maar verzadigende porties brainfood. Oftewel: Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd. Tijdens een aflevering van MDMU geven we het woord aan een aantal experts die weten wat wij niet weten en vragen beantwoorden die zelfs te moeilijk zijn om aan Google te stellen. Voor deze editie duiken we in de wereld van klimaatverandering.

Begint een beter milieu wel bij jezelf? We gaan het hebben over mythes en de ongemakkelijke waarheid, over wat we van het verleden kunnen leren, over ambities, noodzakelijke maatregelen en creatieve oplossingen. Selma Franssen is leergierige moderator van dienst. Na elke explainer is er tijd voor jouw vragen en op het einde van de avond ga je ongetwijfeld een beetje slimmer naar huis.

 

Heb je een vraag over klimaatverandering waar je antwoord op wil? Stuur je vraag voor maandag 7 maart 2022 naar debbie@deburen.eu. We selecteren uit alle inzendingen één vraag en nodigen een expert uit die je tijdens deze avond antwoord geeft. 


 €5 basisprijs | €3 reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden)

Je vindt Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd ook op Facebook. Kan je de sessies niet live volgen? Check onze podcast Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd en beluister de afleveringen achteraf (via Spotify, Apple Podcast of Soundcloud).

Organisatie: deBuren, Curieus en MO*.
Politiek & samenleving
Wetenschap & geschiedenis

donderdag 28 april 2022

19:30 - 21:00

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Ik koop mijn ticket!
Vertel het verder:
Ik koop mijn ticket! donderdag 28 april 2022 19:30 - 21:00