Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Debatmarathon

Snel opeenvolgende debatten over publieke en collectieve ruimte in de stad

Tijdens de vorige editie van ASAP organiseerden we de Masterclassreeks . Doorheen vijf sessies, waarvoor twaalf deelnemers na een open call geselecteerd werden, leerden ze de knepen van het vak van bekende pro’s als Ilja Leonard Pfeijffer, Warda El-Kaddouri, Caroline Pauwels, Jonathan Holslag, Khalid Benhaddou en Liesbeth Levy.

De deelnemers van de masterclass zijn klaar voor de planken en gaan op zaterdag 23 oktober tijdens een debatmarathon aan de slag met het thema van ASAP – The Lived Space Edition. Een namiddag lang kruisen ze de degens in snel opeenvolgende debatten over publieke en collectieve ruimte in de stad. Lieven De Cauter is moderator van dienst.


Gratis. Reserveren niet nodig. Dit is een COVID SAFE TICKET EVENT.

Lieven De Cauter

Lieven De Cauter is filosoof, schrijver en activist. Hij begon op zijn elfde gedichten te schrijven en werd op zijn vijftiende bekroond. Ondertussen voerde hij in het college van het West-Vlaamse Tielt actie tegen het beleid van de Chileense dictator Augusto Pinochet en verkocht hij rode anjers voor de onafhankelijkheid van de Portugese kolonie Angola. Hij doceert aan de K.U.Leuven, RITCS, P.A.R.T.S. en het Berlage Institute. Hij schreef heel wat boeken en was betrokken bij de oprichting van Brussels Tribunal en Hart Boven Hard.

Organisatie: deBuren en Pilar.
Pilar ASAP
Politiek & samenleving
Filosofie & religie

zaterdag 23 oktober 2021

14:00 - 18:00

Pilar, Triomflaan (Entrance 6) (Building Y), Brussel

GRATIS. RESERVEREN NIET NODIG.
Vertel het verder:
GRATIS. RESERVEREN NIET NODIG. zaterdag 23 oktober 2021 14:00 - 18:00