Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Alle 18 goed!

Literair minifestival met een nieuwe lichting schrijftalent

Mondmasker-essays, gevonden taal en verzamelwoede, spiergeheugen en het innerlijke leven van planten. Met dit en nog veel meer hielden de achttien schrijfresidenten zichzelf en elkaar bezig deze zomer tijdens de residentie in Parijs. En dat delen ze nu ook graag met jou.

Ga tijdens dit minifestival op dubbeldate met deze dichters, schuif aan tafel voor een kraakvers verhaal en plof in de zetel om je te laten onderdompelen in hun multimediale werk. 

 

Met nieuw werk van Anne Marijn Voorhorst, Daan de Jager, Dagmar Bosma, Elise Tumba Kiambi, Emma Zuiderveen, Jorik Amit Galama, Kiriko Mechanicus, Laure-Anne Vermaercke, Marieke Ornelis, Marte Hoogenboom, Maxine Palit-de Jongh, Phaedra Derhore, Pim Lammers, Robin Goudsmit, Sanne Aletta van Otten, Sophia Blyden en Sumai Yahya. Oftewel: de schrijfresidenten van 2021.

 

*Alleen toegang met CovidSafe ticket (info zie onderaan)


Met het CovidSafe Ticket (CST) kunnen we evenementen organiseren zonder sociale afstand of masker. Vanaf oktober 2021 heb je een CovidSafe Ticket en een identiteitsbewijs (ID-kaart, rijbewijs of paspoort) nodig om toegang te krijgen tot onze activiteiten in Brussel. Het CST is geen apart document. Het Covid-certificaat (QR-code) dat je vindt in de CovidSafe app, op de digitale kanalen of dat u via de post kreeg toegestuurd volstaat.

 

Je kunt een CovidSafe Ticket krijgen in één van de volgende situaties:

 

Je bent in het bezit van een vaccinatieattest: je bent langer dan 2 weken volledig gevaccineerd
Je beschikt over een herstelattest dat minder dan 6 maanden oud is.
Je hebt een PCR-test laten doen met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 2 dagen).
Je hebt een snelle antigeentest laten uitvoeren door een medisch geschoold persoon, met een negatief resultaat (geldigheid: dag van de test plus 1 dag).
 

Bij het scannen ziet ons personeel alleen je naam, geboortedatum en de QR-code. Er worden geen persoonlijke gezondheidsgegevens met ons gedeeld.

 

Hoe kom je aan een CovidSafe Ticket?

 

Voor mensen met een smartphone: download de applicatie CovidSafeBE op covidsafe.be of via de store van uw smartphone. De activering van deze toepassing vereist een verbinding met eHealth of Itsme.
Voor wie geen smartphone heeft: het Covid Safe Ticket kan online worden gedownload in pdf-formaat en vervolgens worden afgedrukt via www.mijngezondheid.be.


Dank en tot ziens bij deBuren!

Schrijfresidentie Parijs
Literatuur & taal

Dit evenement vond plaats op zaterdag 23 oktober 2021

De Markten , Oude Graanmarkt 5 , Brussel

Vertel het verder:
Ik reserveer een gratis ticket! zaterdag 23 oktober 2021 19:30 - 22:00