Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Hoe werkt ons geheugen?

Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd met Robbie Dumoulin

Waarom onthouden we bepaalde dingen wel, andere niet en hoe kan het dat het geheugen op oudere leeftijd soms minder goed werkt? Robbie Dumoulin legt het uit, gevolgd door een gesprek met Selma Franssen en vragen uit het publiek.

Moeilijke dingen makkelijk (online) uitgelegd | Wekelijks in oktober (19:30 – 20:00)

 

Complexe topics in tien minuten uitgelegd door experten, dat is Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd. En kennis verspreiden, dat kan gelukkig ook online. In oktober organiseren we opnieuw vier afleveringen via Facebook Live. Op woensdagen in oktober duiden onze experten om 19:30 via Facebook Live een complex onderwerp, daarna is er tijd voor jouw vragen. Van elke explainer publiceren we in de week volgend op de livesessie een podcastversie in het online magazine, voor wie liever geen Facebook gebruikt.

 

Heb je een vraag voor één van deze experts? Stel ze via de Facebook chat tijdens de livesessie of stuur ze vooraf door naar info@selmafranssen.nl.


Volg deze talk live via de Facebookpagina´s van deBuren, Curieus en Moeilijke dingen makkelijk uitgelegd. Wie niet op social media zit, kan achteraf ook de podcast van maker Yelena Schmitz beluisteren.

Robbie Dumoulin

Robbie Dumoulin is coördinator van het Expertisecentrum Dementie Broes dat onderdeel uitmaakt van Elder, het ouderenteam van het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg Brussel. Zijn opleiding als socioloog bracht hem als onderzoeker met interesses in gezondheidszorg en sociale ongelijkheid in het onderzoeksveld rond ouder worden. Vier jaar geleden liet hij het onderzoek achter zich, stapte de wereld van dementie binnen en sindsdien is hij gefascineerd door de werking van het menselijk geheugen.

Organisatie: deBuren, Curieus, Selma Franssen en Yelena Schmitz
Moeilijke Dingen Makkelijk Uitgelegd
Politiek & samenleving

Dit evenement vond plaats op woensdag 21 oktober 2020

Via Facebook Live, ONLINE

Vertel het verder:
Volg de lezing hier via Facebook Live! woensdag 21 oktober 2020 19:30 - 20:00