Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Lunchconcert Zandland

Stoomboot komt aangevaren in de zwoele, melancholische jazz van Zandland

Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op vrijdag 29 mei, maar kon niet op de geplande wijze doorgaan wegens de coronacrisis.

deBuren en AB slaan de handen in elkaar voor een reeks smaakvolle middagconcerten. Muziek, boterhammen en een warme kom soep. Lees: dé perfecte middagpauze. Voor dit derde middagconcert  laten we ons over een lunch uitwaaien met Zandland.

 

Jazz en ook wel een beetje cabaret met Nederlandstalige teksten is wat we kunnen verwachten van het nieuw muzikaal project van Niels Boutsen - ook wel gekend als singer-songwriter Stoomboot - en saxofoniste Marjan Van Rompay. Waar Stoomboot vertrok vanuit de teksten, kent Zandland zijn startpunt vanuit zwoele en melancholische melodieën aangeblazen door Van Rompay. Met de vijf muzikanten, vocals, saxofoon, bas, drum en gitaar, uit de vier windstreken van Vlaanderen leveren ze met hun eerste album, eveneens Zandland genaamd, een ontdekkingsreis die poëtisch en divers is.

 

 

‘Zandland is een verassende, warme en sfeervolle songcollectie waarin Boutsen zijn tenor laat buitelen alsof hij pas ‘uit een bloempje komt gekropen’… Boeiend.’ **** De Standaard

 

‘…een nieuwe band met een eigen geluid en poëtisch geladen liedjes over durven en dromen, over de dingen in ons hoofd.’  Time Out, radio 1


Tickets:  8 euro basisprijs | 6 euro reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden). Lunch inbegrepen.

Organisatie: deBuren en Ancienne Belgique!
Lunch bij deBuren
deBuren hebben Oren
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op vrijdag 13 maart 2020

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
MEER INFO! vrijdag 13 maart 2020 12:30 - 13:30