Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Wouter De Ploey | Artsen en kunstenaars

Masterclass leiderschap in cultuur

Binnen LinC (Leiderschap in Cultuur) voorziet deBuren jaarlijks drie pittige masterclasses van inspirerende figuren uit het bedrijfsleven met een band met cultuur. Onze volgende gast is Wouter De Ploey, CEO van het Ziekenhuis Netwerk Antwerpen.

We bieden een online lezing van 45 minuten gegeven door Wouter de Ploey waarna een participatief vragengedeelte volgt van nogmaals 45 minuten. Deze sessie gaat door op ZOOM.

 

 

Leiderschap in Cultuur is een Vlaams-Nederlandse opleiding die één jaar duurt en waarvoor zowel uit Vlaanderen als uit Nederland telkens 10 veelbelovende leidinggevenden worden geselecteerd uit de culturele sector. deBuren organiseert voor deze opleiding op jaarbasis drie zgn. ‘Cultural Connections’. In de praktijk zijn dit sessies gegeven door indrukwekkende leiders uit de profit sector, die weliswaar een affiniteit kunnen ontwikkelen met de finaliteit van de culturele wereld, waarvan we geloven dat ze boeiende inzichten kunnen delen die betekenisvol zijn voor de culturele sector. Elke sessie gaat over deelaspecten van leiderschap.


Tickets:  5 euro | Gratis voor LinC Lage Landen deelnemers

Wouter de Ploey

 

Na het behalen van een doctoraat in de filosofie aan de University of Michigan was hij lang directeur van McKinsey & Company. Binnen de culturele sector heeft hij ervaring opgedaan als voorzitter van M HKA. Vandaag is hij voorzitter van de raad van bestuur van Voka en zetelt hij in de raad van bestuur van onder andere BNP Paribas Fortis.

Organisatie: Antwerp Management School, Universiteit Antwerpen, Universiteit Utrecht en deBuren.
Cultuurbeleid

Dit evenement vond plaats op dinsdag 12 mei 2020

Vanuit uw kot, ONLINE

Vertel het verder:
IK KOOP EEN TICKET dinsdag 12 mei 2020 15:00 - 17:00