Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Podcast | ‘Weg met de witte redacties’

vraag en antwoord met Warda El-Kaddouri & Emma Lesuis

Deze live activiteit was oorspronkelijk gepland op vrijdag 15 mei bij deBuren, maar kon niet op de geplande wijze doorgaan wegens de coronacrisis.

© Tammy Van Nerum | © Marianne Hommersom

Zit je bij het lezen van een uitgesproken opiniestuk over een prangend onderwerp ook wel eens met vragen die onbeantwoord blijven? Zou je het liefst onmiddellijk met die opiniemaker in gesprek willen gaan en al je vragen beantwoord krijgen? deBuren gaf je die kans met een lunchreeks waarbij je – met een broodje in de hand – vragen kunt stellen aan een eigenzinnige spreker. Wegens de coronacrisis waren we verplicht een alternatief te zoeken, en dat alternatief bieden we nu aan in de vorm van een podcast.

 

Op donderdag 8 mei publiceren we een lezing van Warda rond het thema 'Weg met de witte redacties'. Daarna verzamelen we jullie opmerkingen en vragen (naar nora@deburen.eu) en gaan Warda El-Kaddouri en Emma Lesuis (oud-schrijfresident, theatermaker, documentairemaker, journalist, schrijver) hierover in gesprek. Het resultaat wordt een podcast, die we op dinsdag 19 mei publiceren.

Politiek & samenleving
Filosofie & religie

Dit evenement vond plaats op dinsdag 19 mei 2020

Vanuit uw kot, ONLINE

Vertel het verder:
BELUISTER HIER DE PODCAST dinsdag 19 mei 2020 11:00 - 23:59