Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Vers van het Mes XL | Eigenzinnige poëzietournee

Met Manon De Sutter, Daan Janssens, Babeth Fonchie en Renske Marike van Dijk.

Deze activiteit was oorspronkelijk gepland op vrijdag 20 maart, maar kon niet op de geplande wijze doorgaan wegens de coronacrisis.

Foto Manon © Paule Josephe

Vers van het Mes is een van de meest legendarische poëzieprogramma’s van de Lage Landen. Het wordt al sinds 2003 georganiseerd en besteedt aandacht aan nog niet gedebuteerde dichters.

Met Vers van het Mes geven Perdu en deBuren niet gedebuteerde dichters de kans om over de grens op te treden met hun werk. Voor deze 40e editie selecteerde de jury Renske Marike van DijkBabeth FonchieDaan Janssens en Manon De Sutter

 

Op deze avond brengen zij eigen werk en een voorbereide 'kleine poëtica', waarin ze zich uitspreken over hun werk, het poëzielandschap en hun rol daarin. Welke plaats neemt hun dichtkunst in de wereld in, wat verwachten ze van de poëzie, met wie voelen ze zich verwant en met wie absoluut niet?

 

Tijdens een literaire lunch bij deBuren brengen zij een selectie uit hun teksten én de pas geschreven poëtica. Voorafgaand aan de lunch organiseert DE DAGEN een gezamelijk leesmoment. Om 10.15 verzamelen we bij deBuren; om 10.45 begint het samen lezen. Geïnteresseerden mogen zich aanmelden via aline@deburen.eu.

 

Kom een glimp opvangen van de toekomst van de poëzie!

 

 


Tickets: 8 euro basisprijs | 6 euro reductieprijs (-26/65+/werkzoekenden). Broodje inbegrepen.

Meer over de dichters

Organisatie: deBuren en Perdu.
Vers van het Mes
Lunch bij deBuren
Literatuur & taal

Dit evenement vond plaats op vrijdag 20 maart 2020

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
Reserveer! vrijdag 20 maart 2020 12:30 - 13:30