Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Urban Books | Belle Barbés ´Ik & Seks´

Boekpresentatie en gesprek over seks met Belle Barbé, Ellen van Laan, Laurie Hasselt, Amy Mante-Adu, Deniz Karaman en Linda de Munck
© Merel Corduwener

Die ongemakkelijke voorlichtingsles op de middelbare school met een banaan? Niet de beste intro tot de wonderenwereld van seks. Dat kan anders dacht Belle Barbé, medeoprichter van Wipsite en schrijver van het sekspositieve boek Ik & Seks.

Weg met 'Pas op! Seks is gevaarlijk', en vooral ontdekken, genieten en blijven leren. Want wat weet je eigenlijk van de clitoris? Hebben mannen altijd zin? En hoe beleef je nu echt plezier aan seks? Van body positivity tot sexting en natuurlijk de seks zelf, deze avond gaan we in gesprek over hoe leuk seks kan zijn. Moderator: Jennifer Muntslag.

 

Wat gaan we doen?

 

  • Introductie door Belle Barbé. De medeoprichter van Wipsite, een website voor seksuele voorlichting op een positieve en beeldende manier en auteur van Ik & Seks, introduceert de avond. Waarom moest dit boek er komen?
  • Presentatie door Ellen Laan, hoogleraar seksuologie en psychologe. Ze is gespecialiseerd in seksuele gezondheid en werd bekend door haar baanbrekende onderzoek naar de seksualiteitsbeleving van vrouwen. Hoe maken we seks en plezier beter bespreekbaar onder jongeren.
  • Voordracht door Laurie Hasselt die in 2018 met haar erotische verhaal in de finale stond van de jaarlijkse schrijfwedstrijd Het Rode Oor van deBuren en Stichting Nieuwe Helden. De wedstrijd is een onderdeel van het kunstproject Yes, please!.
  • Panel met Amy Mante-Adu, Deniz Karaman en Linda de Munck over taboe-doorbrekers, normalisatie en seksbeleving anno 2019.
     
Organisatie: Pakhuis de Zwijger in samenwerking met deBuren en Stichting Nieuwe Helden

Dit evenement vond plaats op dinsdag 12 november 2019

Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam

Vertel het verder:
tickets dinsdag 12 november 2019 20:00 - 21:30