Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

El Tarangu in avant-première

Ontdek de nieuwe podcast van AudioCollectief SCHIK

Op zaterdag 6 juli presenteren we El Tarangu, de nieuwe podcast van AudioCollectief SCHIK, dat eerder het bejubelde Bob en Laura H. maakte. In 2003 krijgt de Vlaamse wielerheld Lucien Van Impe een vreemd telefoontje. Zijn oude rivaal José Manuel Fuente is in België en wil met hem op restaurant. Op zich geen ongewoon verzoek, ware het niet dat wielrenner Fuente officieel al zeven jaar dood is. Toch gaat Lucien op de uitnodiging in…

El Tarangu is een zesdelige serie die vanaf 8 juli wekelijks op maandag zal verschijnen op de bekende podcastkanalen. De podcast is een productie van de VPRO, NPO Radio 1, Sporza en Open VRT. deBuren is als (live)partner betrokken bij de productie.

 

Op de avond zelf luisteren we in avant-première naar de eerste aflevering. Podcastpionier Katharina Smets brengt nadien een nieuwe tekst en gaat in gesprek met de makers over de serie en hun maakproces. Een exclusieve avond voor podcast- en wieleradepten, met een drankje en een hapje. Toegang is gratis, maar graag reserveren!


Tickets: gratis, wel plekje reserveren

Literatuur & taal
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op zaterdag 6 juli 2019

Zuiderpershuis, Waalsekaai 14, Antwerpen

Vertel het verder:
Uitverkocht! zaterdag 6 juli 2019 20:00 - 22:00