Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Charlie Talk | Meredith Greer

Lunchlezing over ┬┤unapologetically┬┤ jezelf zijn

Waarom is het voor vrouwen moeilijker om jezelf te zijn dan voor mannen en wat zijn de gevolgen als je het toch doet? Hebben we nood aan meer rolmodellen of moet er structureel iets veranderen?

Tijdens de presentatie van het 10de printnummer van Charlie Magazine – die in het teken staat van 100% jezelf zijn – geven we het woord aan de Nederlandse auteur en opiniemaker Meredith Greer. Vanuit een intersectioneel perspectief geeft zij een lezing over ´unapologetically´ jezelf zijn, gevolgd door een gesprek met hoofdredacteur Jozefien Daelemans.

Meredith Greer

Meredith Greer is auteur en opiniemaker. Ze begon haar schrijfcarrière bij het online magazine hard//hoofd en de webredactie van Vrij Nederland. Na haar studies organiseerde ze drie jaar op een rij de Museumnacht in Amsterdam en runde ze een online magazine voor jonge kunstcritici. Ze schreef een wekelijkse columns voor het opinieblad HP/De Tijd, werkt als redacteur (BNN/VARA en BNR Nieuwsradio) en schrijft artikelen (o.a. Vrij Nederland). Daarnaast is zij regelmatig te gast in programma´s op de Nederlandse radio en televisie. Op dit moment werkt zij aan een essaybundel.


Tickets: Gratis, lunch met broodjes en drinken inbegrepen

Organisatie: deBuren en Charlie Magazine.
Politiek & samenleving

Dit evenement vond plaats op donderdag 21 november 2019

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Dit event maakt deel uit van het thema:

Keurslijf/keuslijf

Bekijk het thema
Vertel het verder:
Ik reserveer mijn gratis ticket! donderdag 21 november 2019 12:30 - 13:30