Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren Boekt | Murat Isik

Wees onzichtbaar

Murat Isik is de laatste in het rijtje van onze nieuwe literaire reeks: deBuren boekt.

deBuren gaat met een groepje lezers gedurende een kleine maand aan de slag met een boek. We keren het boek binnenstebuiten, ontwaren de leidende thema’s en bespreken de motieven van de personages. Het voortraject verloopt online in een besloten chatgroep. De live ontmoeting met de schrijver van het boek vormt als afsluiter de spreekwoordelijke kers op de taart.

 

Voor de laatste editie van de leesclub kozen we Wees onzichtbaar van Murat Isik.


Tickets: €25. Inbegrepen: boek + verzending, koffie, thee en koekjes bij de auteursontmoeting. Heb je het boek al? Dan is de ticketprijs €5.

Meer over auteur & boek

Murat Isik

Murat Isik (1977) debuteerde in 2012 met de roman Verloren grond, die tot op heden tien drukken beleefde. Hij ontving er de Bronzen Uil Publieksprijs mee en werd genomineerd voor de Academica Literatuurprijs. Verloren grond werd vertaald in het Duits, Zweeds en Turks.

Wees onzichtbaar

Wees onzichtbaar van Murat Isik is een grootse epische roman over de wanhopige strijd van een gezin tegen een tirannieke vader en een prachtige coming of age van een sensitieve jongen die opgroeit in een onveilige wereld, gebaseerd op Murat Isiks eigen jeugd. Maar het is ook een schitterende en kleurrijke ode aan de Bijlmer.

Een boek op een stoel met een microfoon ervoor: dat is het uitgangspunt van ‘deBuren boekt’. Ik wil onderzoeken op welke manieren ik als programmator met literatuur aan de slag kan. Samen met dertig lezers ondervraag ik eerst het boek en dán de schrijver, die pas aansluit bij de grande finale van deze eigenzinnige leesclub.

 

- Ellen Van Tichelt, programmator

Organisatie: deBuren
deBuren Boekt
Literatuur & taal

Dit evenement vond plaats op woensdag 5 december 2018

deBuren, Leopoldstraat 6, Brussel

Vertel het verder:
Koop je ticket! woensdag 5 december 2018 19:30 - 21:30