Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

IM: Liesbeth List

Met een grafrede door Annemarie Oster
Liesbeth List © Carolien Sikkenk

Op je eigen begrafenis aanwezig zijn? Met een laudatio, een In Memoriam? We zetten het in scène. Gastvrouw Anna Luyten vroeg tijdens een intiem doch publiek gesprek aan Liesbeth List hoe ze na haar dood herdacht wil worden. Wat betekenen leven en werk voor haar? De Nederlandse actrice Annemarie Oster sprak het In Memoriam uit.

Liesbeth List betoverde decennia lang volle zalen met haar interpretaties van Brel en Piaf, haar duetten met Ramses Shaffy en met de musicals waarin ze stond. Na een veelbekroonde carrière als chansonnière en actrice gaf ze een jaar geleden haar allerlaatste optreden in het kader van de jubileumtour 40 jaar Liesbeth. Haar leven is altijd rijkgevuld, bewogen en fascinerend geweest en in dat verhaal mogen wij een stukje delen tijdens deze IM.

Annemarie Oster is een Nederlandse schrijfster en actrice. Ze schrijft columns voor de Volkskrant en bundelde die in het boek Mooi geweest (2012). De actrice Oster heeft bovendien een bijzonder goede List-imitatie in huis. In 2014 gaan ze samen de theaters langs met een nieuwe voorstelling.

Organisatie: Vrijstaat O. en deBuren.
IM
Politiek & samenleving
Podium & muziek

Dit evenement vond plaats op zondag 2 maart 2014

KAAP | Vrijstaat O. , Koning Boudewijnpromenade 10 , Oostende

Vertel het verder: