Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

tickets deBuren

deBuren organiseert activiteiten in eigen huis (Leopoldstraat 6, Brussel), maar ook op locatie bij culturele partners in Brussel, Vlaanderen en Nederland. We organiseren bepaalde programma's alleen, maar een groot deel van onze programmatie wordt samen met partners uitgestippeld. Dit zorgt er echter ook voor dat we geen éénduidige prijzen hebben. Hieronder vind je een overzicht terug van de verschillende ticketprijzen die we in eigen huis hanteren.


PRIJZENINFO

 

AVONDPROGRAMMA'S

 

  • Basisprijs € 5
  • Reductieprijs € 3 | dit reductietarief is beschikbaar voor studenten, werkzoekenden en -26/65+

 

 

GRATIS

 

Sommige activiteiten bij deBuren zijn gratis. Deze activiteiten kan je in het programmaoverzicht terugvinden aan de hand van de gratisbutton.

 

 

TICKETS VIA PARTNERS

 

Alle programma's waar deBuren bij betrokken is, staan in ons programmaoverzicht. Soms verloopt de ticketverkoop via partners. Daarom merk je soms verschillen in onze ticketprijzen.

 

 

VOUCHER

 

deBuren beloont vast publiek met vouchers. Dit systeem is verbonden aan het mailadres waarmee je tickets bestelt. Wanneer je vier tickets bij deBuren hebt gekocht, krijg je een vijfde ticket gratis door middel van een voucher. Je krijgt een code opgestuurd en die vul je in bij het bestellen van je ticket.

 

De voucher is geldig voor tickets van maximum 10 euro.

 

 

LEESCLUB DEBUREN BOEKT

 

Voor onze leesclub deBuren Boekt is er een speciaal tarief. € 25 als je het boek nog niet hebt (dan sturen wij dat naar je op) en € 5 als je wil deelnemen aan de leesclub, maar het boek al in huis hebt.


HOE KAN IK TICKETS KOPEN?

 

VIA DE WEBSITE

 

deBuren werkt met een ticketsysteem (Ticketmatic). Via de ticketknop op de programmapagina's, word je naar een nieuwe pagina geleid. Daar kan je kiezen hoeveel tickets je wil kopen en aan welk tarief. Als je een voucher hebt van deBuren, kan je die hier ook invullen. Als je voor meerdere activiteiten tickets wil kopen, kan je terug naar het programmaoverzicht en andere tickets toevoegen aan je winkelmandje.

 

Online betalen kan via: 

 

Bancontact/Mr. Cash
KBC/CBC Betaalknop
SOFORT Banking
iDEAL

 

Tot twee weken voorafgaand aan een activiteit kan je ook via overschrijving betalen. Indien je voor deze optie kiest, ontvang je een mail met daarin een betaalverzoek. Opgelet, dit betaalverzoek heeft een vervaldatum. Indien je niet tijdig betaalt, worden de gereserveerde tickets opnieuw vrijgegeven.

 

 

AAN DE DEUR

 

Aan de deur kan je enkel contant (gepast) betalen. We beschikken niet over een elektronisch betaalsysteem. Op de website www.deburen.eu in het programmaoverzicht kan je vooraf checken of een activiteit ondertussen is uitverkocht. We raden toch aan om vooraf je tickets te kopen, want aan de deur (de dag zelf) kunnen we niet garanderen dat er nog een plekje vrij zal zijn.


HOE KOM IK BINNEN?

 

Voor activiteiten in eigen huis openen de deuren 30 minuten voor aanvang van het programma. De ingang bevindt zich in de Leopoldstraat 6, 1000 Brussel. Aan de deur wordt je ticket gescand, houd het dus bij de hand. We kunnen de code op je smartphone of tablet scannen, dus je ticket printen hoeft in principe niet. 

 

Opgelet: deBuren organiseert ook programma's op andere locaties in Brussel, Vlaanderen en Nederland. Daar kunnen andere principes gelden. Check dus altijd goed de locatie en aanvangsuren van het programma op de specifieke programmapagina.