Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

deBuren feliciteert voorlezer Gijs Scholten van Aschat

Op de vooravond van de Week van het Luisterboek (16-26 juni) ontving Gijs Scholten van Aschat de esta luisterboek award voor het boek De tuinen van Dorr van Paul Biegel en heeft dus officieel de mooiste voorleesstem van de Lage Landen.
Door deBuren op 28 jun 2011
Nieuws
Literatuur & taal

deBuren feliciteert hem en vestigt graag de aandacht op de Radioboeken, gratis luisterboeken van deBuren die u nu op cd kunt winnen via deze prijsvraag.

 

Gijs Scholten van Aschat heeft de mooiste voorleesstem van de Lage Landen.

Op de vooravond van de Week van het Luisterboek, ontving hij de esta luisterboek award voor het boek De tuinen van Dorr van Paul Biegel. Zowel de jury als de publieksstemmers op www.luisterrijk.nl hadden de zelfde winnaar uitgekozen. De andere genomineerden waren Dimitri Verhulst, Jan Meng, Annemarie Prins en Wanda Reisel.

De Week van het Luisterboek is van 16 tot en met 26 juni. Naar aanleiding van de Week van het Luisterboek organiseert deBuren een prijsvraag. Doe mee en win Radioboeken op cd van onder andere Herman Koch, Arthur Japin, Yves Petry, Herman Brusselmans en Jeroen Brouwers! Alle informatie vindt u hier.De esta luisterboek award werd voor de derde keer uitgereikt. De jury bestond uit: juryvoorzitter Hadassah de Boer (journalist en presentator), Mireille Boetje (manager marketing & sales van NBD/Biblion en deBoekensalon.nl), Jellie Brouwer (journalist en presentator NPS Kunststof), Ger Groot (hoogleraar filosofie en literatuur, columnist van Trouw, publicist), Monique Burger (Boekhandelaar van het Jaar 2010).

Vertel het verder: