Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Herbeleef Het Literaire Pleidooi I: Annie M.G. Schmidt en Patrica de Martelaere

Het Literaire Pleidooi I kunt u vanaf vandaag beluisteren als podcast en als u op de namen in dit bericht klikt dan kunt u de pleidooien en getuigenverklaringenĀ  lezen. Rechter Philip Freriks ontving Joke Linders & Gerda Dendooven en Elisabeth Leijnse & Marja Pruis die pleitten voor respectievelijk Annie M.G. Schmidt en Patricia de Martelaere. Het Literaire Pleidooi II: Willem Brakman en Filip De Pillecyn (3 maart).
Door deBuren op 22 feb 2011
Nieuws
Literatuur & taal

Het Literaire Pleidooi I kunt u vanaf vandaag beluisteren als podcast en als u op de namen in dit bericht klikt dan kunt u de pleidooien en getuigenverklaringen lezen.

Rechter Philip Freriks ontving Joke Linders & Gerda Dendooven en Elisabeth Leijnse & Marja Pruis die pleitten voor respectievelijk Annie M.G. Schmidt en Patricia de Martelaere.

Het Literaire Pleidooi II: Willem Brakman (Arjan Peters & Fabian Stolk) en Filip De Pillecyn (Kris Humbeeck & Matthijs de Ridder) op 3 maart in het Letterenhuis.

Het Literaire Pleidooi III
: J.A. Dèr Mouw (Hans van den Bergh & Anton Korteweg) en Herman de Coninck (Piet Piryns & Delphine Lecompte) op 7 april in het Letterenhuis.

Het Literaire Pleidooi is een samenwerking tussen het Letterkundig Museum (Den Haag), het Letterenhuis (Antwerpen) en het Vlaams-Nederlands Huis deBuren. Zij danken het Vlaams Fonds voor de Letteren voor zijn steun
.

Vertel het verder: