Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Bezoek de Luisterbox op de Boekenbeurs in Antwerpen

deBuren, de Vlaamse Luister- en Braillebibliotheek en Stichting Lezen slaan de handen in elkaar en bieden u - exclusief op de Antwerpse Boekenbeurs - de Luisterbox! Laat de boekenbeurs- drukte achter u, en geniet van de mooie verhalen.
Door deBuren op 16 jun 2009
Tekst
Podcast

Bezoek de Luisterbox op de Boekenbeurs in AntwerpenVan 31 oktober tot 11 november vindt in Antwerpen de Boekenbeurs plaats.

deBuren, de Vlaamse Luister- en Braillebibliotheek en Stichting Lezen slaan de handen in elkaar en bieden u - exclusief op de Boekenbeurs - de Luisterbox!

Vanuit de vaststelling dat er de laatste tijd een stijging is van het aantal mensen dat graag luistert naar literatuur - denk maar aan de opkomst van audioboeken en aan het gelauwerde project Radioboeken ? geven de Vlaamse Luister- en Braillebibliotheek, Stichting Lezen en deBuren u de kans om op de Boekenbeurs naar boeken te komen luisteren.

Laat even de boekenbeursdrukte achter u, kom binnen in onze box en geniet van de mooie verhalen. Wie weet leest zelfs iemand live voor? U bent van harte welkom en vindt ons in hal 4, stand 405.

Informatie over de Boekenbeurs op:
www.boekenbeurs.be

Informatie over onze partners:
www.vlbb.bib.vlaanderen.be 
www.stichtinglezen.be

Vertel het verder: