Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Oproep Nieuw Geluid 2022 | De toonzetters van morgen

deBuren zet in op ontluikend talent met Nieuw Geluid: een talentontwikkelingstraject voor spraakmakende Vlaamse en Nederlandse stemmen!
Door deBuren op 4 apr 2022
Oproep
Politiek & samenleving
Media
Nieuw Geluid

deBuren zet in op ontluikend talent met Nieuw Geluid: een talentontwikkelingstraject voor spraakmakende Vlaamse en Nederlandse stemmen!

Ben jij een beginnende spreker of schrijver en wil je graag deelnemen aan het publiek debat? Heb je een duidelijke visie of waardevolle inzichten maar weet je niet goed hoe je die de wereld moet insturen? Wil je meer zelfverzekerd worden in het laten horen van je stem, maar voel je je niet comfortabel op een podium? Dan ben jij misschien wel de ideale kandidaat om mee te doen met Nieuw Geluid, een traject dat de toonzetters van morgen ondersteunt, zodat ze met meer zelfvertrouwen in het debat staan.

Wil jij meedoen met Nieuw Geluid?

 Lees dan hier de deelnamevoorwaarden!

Elk jaar biedt deburen 12 spraakmakende stemmen een intensief traject van twee weken in Brussel en Amsterdam, met masterclasses gegeven door mediaprofessionals. Je krijgt o.a. een basis mediatraining en publiek spreken, overwint je cameraschuwheid en leert hoe je op een constructieve manier met elkaar in gesprek gaat. Daarnaast bezoeken we redacties en opnamestudio’s onder de leiding van inspirerende journalisten en redacteurs die je tonen hoe het er achter de schermen aan toegaat.

 

We sluiten het traject af met een live event bij deBuren, waarin de toonzetters van morgen zich voorstellen aan het publiek.

 

Naast kennis en ervaring opent Nieuw Geluid de deuren naar andere publicatiekanalen en podia, waarnaar de toegang vaak moeilijk blijft voor beginners. Op deze manier wilt deBuren een injectie geven aan ontluikend talent en het publieke debat opentrekken. Tenslotte stimuleert Nieuw Geluid ook de uitwisseling tussen Vlaamse en Nederlandse spraakmakers.

 

> Meer info op de projectpagina.


Vragen? Jozefien Daelemans | jozefien@deburen.eu 

 

Met dank aan Vlaams Cultuurhuis de Brakke Grond
Vertel het verder: