Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Arnon Grunberg | Trek uw wandelschoenen aan

Voor het boek ‘Over over morgen’ schreven tien Vlaamse en Nederlandse auteurs een hoopvol toekomstverhaal. Met 'Trek uw stoute wandelschoenen aan' kijkt Arnon Grunberg door de ogen van een toegewijde pizzabezorger naar de toekomst . ‘Als ze betalen, hebben ze recht op een pizza, hebben ze recht op een stukje menselijkheid. Dat is wat wij onze klanten aanbieden, een stukje menselijkheid’.
op 28 jan 2022
Podcast
Politiek & samenleving
Literatuur & taal
2084 - De toekomst is hoopvol

Deze podcast is een productie van deBuren, Vlaams-Nederlands huis voor cultuur en debat. Voor het boek Over over morgen schreven tien Vlaamse en Nederlandse auteurs een hoopvol toekomstverhaal. Een van hen was Arnon Grunberg. Yelena Schmitz vroeg Grunberg om de tekst in te spreken en maakte deze audioversie van het verhaal. Zij interviewde hem ook, samen met Annelies Verbeke, over het schrijfproces tijdens dit project.

 

Het boek Over over morgen komt voort uit het project 2084 - De toekomst is hoopvol van Greentrack Gent in samenwerking met Bibliotheek De Krook, Vlaams-Nederlands Huis deBuren, Koninklijke Academie voor Nederlandse Taal en Letteren, Pulse Transitienetwerk Cultuur, Jeugd, Media, Uitgeverij Vrijdag en de vakgroep Letterkunde en het Centrum voor Duurzame Ontwikkeling van de Universiteit Gent.

 

 

 


Vertel het verder: