Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Beginnende fotograaf gezocht voor portretreeks

LangZullenWeLezen, het boekenplatform van VRT, Sabam For Culture en Vlaams-Nederlands Huis deBuren zoeken een jonge fotograaf voor de portretten van de podcastreeks Groen Gebladerte.
op 2 jul 2021
Oproep
Literatuur & taal

Groen Gebladerte is een podcastreeks waarin radio-dj en schrijver Tom De Cock acht beginnende Vlaamse en Nederlandse auteurs/verhalenvertellers aan het woord laat. De reeks zal dit najaar te beluisteren zijn via de podcastkanalen van VRT en deBuren.

 

 

Wie zoeken we en waarvoor?

  • Je bent een getalenteerde, beginnende fotograaf (maximaal 5 jaar afgestudeerd) uit Vlaanderen of Nederland met interesse voor literatuur.
  • Je maakt en bewerkt unieke portretten van deze acht beginnende auteurs.
  • Je kunt jezelf maximaal 8 dagen (afhankelijk van de reistijd) vrijmaken tussen midden juli en eind augustus om met Tom De Cock mee te reizen in Vlaanderen en Nederland, en de auteurs te portretteren. Agenda samen te bepalen met de auteurs en Tom De Cock.
  • Het is een pluspunt als je beschikt over digital creative skills (om korte video’s te maken voor social media).
  • Je foto’s worden gebruikt in alle communicatie over de reeks en geven je de nodige exposure in de media.
  • Uiteraard word je ook vergoed, aan €200 per portret.

 

Interesse?

 

Stuur dan vóór donderdag 8 juli drie voorbeeldfoto’s (waarvan minstens twee portretten) samen met een link naar je persoonlijke website, social media account of portfolio naar langzullenwelezen@vrt.be (onderwerp: fotograaf Groen Gebladerte).

Vertel het verder: