Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Zusterliefde | Neverending Stories #3

In deze podcast gaat gastvrouw Rachida Lamrabet in gespek met auteur Kristien Hemmerechts en theatermaker en medeoprichter van BeHuman Nyira Hens. Ze hebben het over zusterliefde en familieverwachtingen en over 'Goblin Market' van Christina Rosetti, 'Little Women' van Louisa May Alcott, de verfilming van 'The Colour Purple' van Alice Walker en het werk van Toni Morrison, Bell Hooks en Audre Lorde.
Door Kristien Hemmerechts, Nyira Hens en Rachida Lamrabet op 24 feb 2021
Podcast
Politiek & samenleving
Literatuur & taal
Neverending Stories

Neverending Stories

 

Neverending Stories is een boekentalkshow en podcastreeks van uitgeverij ROSE stories. In het najaar van 2019 ging de vijfdelige Nederlandse reeks van start. Voor de ontwikkeling van de vijfdelige Vlaamse podcastreeks schuift deBuren aan als partner. In de Vlaamse reeks gaat Rachida Lamrabet met verschillende gasten in gesprek over verhalen die ons en ons wereldbeeld vormen.

 

 

 

Een initiatief van uitgeverij ROSE stories.

Neverending Stories is een initiatief van ROSE stories en wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Amsterdam West, Nederlands Letterenfonds en Literatuur Vlaanderen en wordt gemaakt in samenwerking met deBuren en VondelCS.
Vertel het verder: