Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Amsterdam | Finalist Het Rode Oor 2020

Uit ruim driehonderd inzendingen selecteerde de jury 'Amsterdam' en acht andere erotische kortverhalen voor de finale van Het Rode Oor 2020. Locatie: ‘Amsterdam. Een hotel. Niet zomaar lukraak, maar een zeer zorgvuldig gekozen hotel.’ De wapens: tepelklemmen, een ketting en een zweepje. De situatie op regel 20: ‘Je vraagt niks meer. En je (bange) blik zie ik niet.’ En dan zijn we nog maar halfweg.
Door Yasmina El Boubkari op 31 dec 2020
Podcast
Tekst
Politiek & samenleving
Literatuur & taal
Het Rode Oor

Hieronder kan je Amsterdam van Yasmina El Boubkari beluisteren of lezen.

Amsterdam. Een hotel. Niet zomaar lukraak, maar een zeer zorgvuldig gekozen hotel. Ik vraag je om alvast in te checken en naderhand naar de kamer te gaan. Je daar al uit te kleden en geknield op mij te wachten.

 

Ik. Alleen naar de seksshop. Alwaar ik helemaal mijn zin kan doen want je bent er niet om me tegen te spreken. Inmiddels weet ik exact waar onze verlangens en grenzen liggen. Zodra ik terug op de kamer ben zie ik dat je deed wat ik van je vroeg. Een spervuur aan vragen. Ik stap naar je toe en leg mijn hand zacht op je mond. Ik hoor je enkel nog licht kreunen. Zodra je lippen niet meer bewegen geef ik je een lange, innige zoen en duw je in één beweging op je buik. Je heupen trek ik iets naar achter omhoog. Mijn zicht is adembenemend. Ik vraag je om niet te bewegen.

 

Je doet het. Ik gun je even de tijd om tot jezelf te komen alvorens ik een blinddoek boven haal. Dan streel ik je tepels. En geef ik je een zachte zoen in je hals. Ik neem je hoofd aan je haren vast en trek je licht naar achter. Met als enige bedoeling om je ogen te bedekken. Je tepels staan fier rechtop en smeken om mijn aandacht. Je hele lichaam ademt overgave. Een soort van gewilligheid die ik tot op de dag van vandaag nog steeds niet helemaal goed kan omschrijven. In elk geval voor mij het signaal om een tepelklem uit te proberen.

 

Je siddert en beeft tegelijk. Toch zie en voel ik aan alles dat je het fijn vindt en dus haal ik de tweede tepelklem boven. Je andere tepel. Het zorgt voor eenzelfde effect. Wat jij niet ziet maar ik wel weet, is dat ik koos voor een paar tepelklemmen die door middel van een ketting aan elkaar verbonden zijn. Het leek me immers heerlijk om af en toe, ter dreigement, aan die ketting te kunnen trekken en zo de druk wat op te voeren. Je gekreun weerklinkt in de kamer. Ik plaats me achter je en voel met mijn tong aan je kut. Een kut die inmiddels boekdelen spreekt. Mijn tong beweegt zich langzaam over je klit heen. Je geniet. Ik stop. En niet alleen omdat ik zin heb in een sigaret. Je spreekt me niet tegen en blijft geduldig wachten.

 

Mijn uitzicht blijft adembenemend. Zodra ik mijn sigaret doof neem ik je vast en plaats je aan het uiteinde van het bed. In dezelfde positie. Op de grond. Hier heb ik immers lang op moeten wachten. Ik boei je. Iedere hand afzonderlijk aan een poot van het bed. Je hoofd kan niet anders dan op de grond rusten. Je benen zijn wijd gespreid. Heel even neem ik je hoofd in mijn handen. De zin om je te zoenen onderdruk ik nog even. Je vraagt niks meer. En je (bange) blik zie ik niet. Ik ontkleed me. En kan het niet laten om een kleine ruk aan die ketting te geven. Je lichaam siddert en je kreunt het uit. Je kut is gezwollen. Ze nodigt mij uit om haar te betasten. Een uitnodiging waar ik maar al te graag op inga.

 

Ik plaats me op mijn knieën achter je en doe waar je kut eerder al om vroeg. Maar niet voor lang. Ik streel je kont, dijen, heupen, rug en buik. Om dan weer af te dwalen naar de tepelklemmen die je inmiddels met veel trots draagt. Het geil druipt inmiddels uit je kut. Je vraagt me om je te neuken. Ik twijfel. Want ik was immers eerst van plan om mijn pas gekochte zweep op je uit te proberen. Ik druk een zoen op je kont en beslis om mijn focus te behouden. Maar niet alvorens ik mijn vingers laat afdwalen naar mijn eigen kut. Een kut die minstens even gezwollen en nat staat als de jouwe.

 

Ik plaats me wijdbeens over je. Ergens ter hoogte van je rug. En gun mezelf even de tijd om met mezelf bezig te zijn. Het duurt niet lang of ik kom licht klaar op je rug. Alweer een kreun. Dan gris ik de zweep uit mijn tas en plaag je er dermate hard mee dat je me wederom bijna smeekt om me in je te voelen en je te neuken. Het is pas dan dat ik beslis om je te geven waar je om vraagt. En ik onze strapless dildo boven haal.

 

 


Organisatie: deBuren, Stichting Nieuwe Helden en De Nieuwe Liefde. Het Rode Oor is onderdeel van het project Yes, please!, een initiatief van Stichting Nieuwe Helden in co-productie met deBuren en in samenwerking met De Nieuwe Liefde, Compagnietheater, Marres Maastricht en HKU.

Vertel het verder: