Deze website wordt niet langer ondersteund in Internet Explorer. Update hier je browser voor een betere ervaring.

Open oproep voor De Literaire Tarotlijn

In oktober 2020 werd 'De Literaire Tarotlijn' gelanceerd, een project van Annemieke Dannenberg en deBuren, met bijdragen van de auteurs van de schrijfresidentie 2020. Wil je ook deel uitmaken van De Literaire Tarotlijn?
Door deBuren op 28 okt 2020
Oproep
Literatuur & taal
Schrijfresidentie Parijs

Inspireert de tarot je tot het schrijven van een literaire tekst?

De Grote Arcana in de Tarot bestaat uit 22 archetypische kaarten. Zestien schrijfresidenten schreven al een verhaal voor De Literaire Tarotlijn. Er zijn dus nog zes kaarten beschikbaar, wachtend op een schrijver die bij juist die specifieke kaart een verhaal wil vertellen: De Keizerin, Gerechtigheid, Matigheid, Het Oordeel, De Dood (of: Kaart Zonder Naam) en De Kluizenaar. Zo maken we samen De Literaire Tarotlijn compleet.

Voorwaarden oproep

 

De open oproep is bedoeld voor schrijvers, dichters en verhalenvertellers die aan de hand van een tarotkaart een audio-tekst creëren van 3 tot 5 minuten. Wanneer je wordt geselecteerd word je onderdeel van de telefoonlijn.

 

  • 3 tot 5 minuten.
  • WAV of Mp3 bestand.
  • Kleiner dan 5mb.
  • Helder gesproken.
  • Begin de opname door jezelf voor te stellen en te benoemen welke kaart de beller heeft getrokken.
  • Eindig de opname door te verwijzen naar de mogelijkheid een bericht achter te laten (druk 1) of nog een kaart te trekken (druk 2).

 

Deadline

 

De opname kan tot en met 19 november 2020 (17:00) worden ingestuurd op annemiekedannenberg.nl.


Vragen? Stel ze vooral en mail naar annemiekedannenberg@protonmail.com

© Nicoleta Lupu

Annemieke Dannenberg

Annemieke Dannenberg (1993) schrijft gedichten en verhalen, maakt beleveniskunst en leest tarotkaarten. Ze studeerde Creative Writing en religiewetenschappen, en werkte als assistent-conservator bij het National Museum van Wereldculturen. Met haar kunst verkent ze het landschap tussen absurditeit en moderne zingeving, magie en ontgoocheling. Als lid van Leids kunstcollectief Roem werkt ze momenteel in opdracht van onder andere museum De Lakenhal.

 

annemiekedannenberg.nl

Vertel het verder: